Doe mee aan onze boekenweekactie Ik lees legaal!

Let op! De actie Ik lees legaal is inmiddels voorbij. Reacties lees je op de pagina The social bookcompany in de media. Verder is er nog een Facebookpagina in de lucht met als thema Legaal lezen.

Gelukkig zijn er nog steeds veel mensen die het normaal vinden om voor hun boeken te betalen. Ook als het gaat om ebooks! Schrijvers, redacteuren, vormgevers en al die anderen die meewerken aan een boek kunnen immers niet van de lucht leven. Hoeveel mensen altijd legaal zijn blijven lezen? Dat gaan we hopelijk merken in (de weken voor) de boekenweek!

Het idee is dat vanaf de start van de boekenweek op 8 maart 2013 zoveel mogelijk mensen op zoveel mogelijk manieren gaan zeggen Ik lees legaal. Varianten van de slogan zijn natuurlijk ook mogelijk. Denk aan Ik lees papier, Ik leen bij de bieb of Een boek mag best iets kosten. Meedoen kan via de sociale media en onze actiepagina. In de periode van 1 tot 16 maart maak je als deelnemer bovendien elke dag kans op een ander ebook!

Discussiëren over het onderwerp kan hieronder. Wil je meer weten over de achtergronden van de actie? Lees dan het artikel over legaal lezen op Buzzboeken. Wil je weten welke schrijvers en uitgeverijen bijvoorbeeld de actie ondersteunen? Dat zie je hier.
Tekening zonder titel (10)

38 reacties

geef een reactie