Meedoen

Help ons boeken en schrijvers die nog niet zo bekend zijn onder de aandacht te brengen van een groter publiek. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter. Dus…

Deel onze berichten
Volg ons op twitter en facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief of de berichten van Buzzboeken, Onafhankelijke schrijvers, dan wel De liefde in je leven. En vind je een artikel de moeite waard, deel het dan met je eigen vrienden en volgers.

Schrijf zelf een artikel voor een van onze sites
Wil je een schrijver interviewen of een boek bespreken bijvoorbeeld? Pitch je idee aan de betreffende redactie! Check als je een idee hebt voor Buzzboeken, wel eerst de daarvoor geldende uitgangspunten.

Koop je boeken via De schrijversbende
Bestel je boeken bij bijvoorbeeld Bol via De schrijversbende. De inkomsten die ons dat oplevert steken we geheel en al in het in de lucht houden van onze sites.

Word een van onze vaste vrijwilligers
Wil je meehelpen, bijvoorbeeld als webredacteur, redacteur social media of evenementorganisator? Kijk bij onze vacatures naar wat voor mensen we op zoek zijn.

Ben je een schrijver, redacteur of vormgever bijvoorbeeld? Misschien kun je dan lid worden van ons collectief De schrijversbende en/of je boek uitbrengen bij De boekenmakersbende.